Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej
Title
Stan wdrożenia systemów zarządzania jakością oraz wpływ ich na konkurencyjność małych i średnich przedsiębiorstw przemysłu spożywczego
ISBN
978-83-60798-89-8 : bezpł.
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy,
Year of publication
2008.
Series
Ekonomiczne i Społeczne Uwarunkowania Rozwoju Polskiej Gospodarki Żywnościowej po Wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej : program wieloletni 2005-2009 ; nr 107 nr 107
005.6-Zarządzanie jakością.
Object passwords
GHP/GMP (standard) Polska Polska
Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP) Polska Polska
Przedsiębiorstwa małe i średnie (MŚP) konkurencyjność konkurencyjność 21 w. 21 w. Polska Polska
Przedsiębiorstwa małe i średnie konkurencyjność Polska
Przemysł rolno-spożywczy konkurencyjność konkurencyjność 21 w. 21 w. Polska Polska
Zarządzanie jakością Polska Polska
Przemysł rolno-spożywczy zarządzanie Polska
080
%a 005.6-Zarządzanie jakością.
080
%a 664-Przemysł spożywczy.
245
%a Stan wdrożenia systemów zarządzania jakością oraz wpływ ich na konkurencyjność małych i średnich przedsiębiorstw przemysłu spożywczego /
260
%a Warszawa :
%b Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy,
%c 2008.
300
%a 72, [2] s. :
%b il. kolor. ;%b il. kolor. ;%b wykr.tab. ;
%c 24 cm.
490
%a Ekonomiczne i Społeczne Uwarunkowania Rozwoju Polskiej Gospodarki Żywnościowej po Wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej : program wieloletni 2005-2009 ;
%v nr 107%v nr 107
650
%a GHP/GMP (standard)
%z Polska%z Polska
650
%a Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)
%z Polska%z Polska
650
%a Przedsiębiorstwa małe i średnie (MŚP)
%x konkurencyjność%x konkurencyjność
%y 21 w.%y 21 w.
%z Polska%z Polska
650
%a Przemysł rolno-spożywczy
%x konkurencyjność%x konkurencyjność
%y 21 w.%y 21 w.
%z Polska%z Polska
650
%a Zarządzanie jakością
%z Polska%z Polska
650
%a Przemysł rolno-spożywczy
%x zarządzanie
%z Polska
650
%a Przedsiębiorstwa małe i średnie
%x konkurencyjność
%z Polska
710
%a Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej
920
%a 978-83-60798-89-8 : bezpł.